20.6.10

Amirul and arts

craft books Emila Yusuf  yang comel 
Panduan lukis itik

Itik Amirul
Panduan lukis monyet

Ni dia, gambar monyet Amirul

Amirul memang suka sangat arts ni.. lukis ker, kala ker...memang cukup suka la... saya memang support Amirul kalau dah ini minat dia. Hari tu, saya ada beli craft books pack dari http://www.emilayusof.com/. macam yang dijangka Amirul terus lukis tanpa disuruh. camner?? Ok tak? hehe.... (ibu bagi abang  5 bintang.....)

Dalam banyak-banyak lukisan yang Amirul pernah buat, yang paling saya suka ialah 

bunga yang ceria


Dan juga hadiah dia untuk saya sempena Mother's Day yang dia buat kat Smart Reader (Bukit Keramat)

Amirul tak tau lukis tudung katanya, so dia lukis saya pakai topi besday..hehehehe...



No comments:

Post a Comment