3.7.10

2nd Class Tumble Tots.

Pagi tadi  bawa Arman gi 2nd class kat Tumble Tots. Last week, ok jer dia. Hari ni bawa Amirul ngan bibik, dia buat perangai pulak. Asyik nak berkepit/dokong ngan bibik jer, atau ajak Amirul join main sekali.  Pastu dia siap nangis bila bibik  try letak dia kat bawah.... aisei men...tak leh jadi macam ni.. Bila dia nangis, dah berjangkit pulang ngan sorang lagi, pun ikut nangis... malu pulak, rasa nak balik time tu juga....

Abis class, kami terus ke Jaya Jusco AU2.. beli barang dapur... dah start rasa cam nak sakit jer , tpi tahan la sikit....

No comments:

Post a Comment