18.7.10

Apa lagi nak buat hari ni?

Hari ni bibik cuti pulak... Sebenarnya macam malas nak bagi, tp karang dia buat muka pulak, sakit hati gak tengok... Dia nak jumpa keluarga pacarnya... semalam dia sms jer minta RM200.. ntah kenapa dia tak nak cakap, main sms plak... Ha , dia minta RM200, saya bagi dia RM300! majikan yang baik hati (memang duit dia pun, bagi jer la..., asal jangan hilang kat rumah kongsi tu dah).. Hopefully dia balik sebelum kul 6 ptg hari ni... Tak pe ada dua options kalau tetiba sakit karang, satu: drive ke hospital sendiri bawak jer bebudak tu, dua:call ambulance.

Pagi-pagi lagi, Amirul dah tanya hari ni nak buat apa, nak pergi mana.... Saya cakap kalau habiskan breakfast, tengah hari boleh lunch kat California PIzza... (hehehe.. sebenarnya saya yg nak gi sana)...

Tengah type ni, Arman tengah melalak kat depan, ntah kenapa pulak tu....

No comments:

Post a Comment