25.7.10

Kami dan BB Case kami!

Yeahhhhh!!! Finally! saya dan biras dapat BB case dengan harga yang murah.  In fact, jauhhhh lebih murah... RM46 jer...




Murah sebab bukan yang made in jakarta... dan bukan swarovski crystals.... tapi tak kesah lah kan... asalkan  bling bling.... 

Next week Kak Long nak pegi tempat tu..... maybe ada designs baru sampai... then kami boleh beli lagi satu kot untuk maching dengan baju raya.. hehheeheh 

Note: Merci to my biras punya adik punya GF belikan case yang ni.

No comments:

Post a Comment