11.7.10

Minggu ke -37

Semalam bangun tidur jer, pinggang rasa sakit rasa dan  perut mengeras. Masuk tandas  nak 'wee-wee' tengok ada mucus keluar. Alamakkk!!! satu petanda ni.  Cepat-cepat bersiap, nak kena gi  Damai Service Hospital, Melawati, nak buat weekly check up. 

Drive sendiri la... lalu kat sebelah Wangsa Walk, tetiba jer, pusing stering pergi sana... Ntah kenapa ntah...hehehehe... Jam 10.30 pg. hehe...... Gi TGV nak tengok 'Eclipse'... ohhh... Ngam-ngam jer. Next tayangan jam 11.00 pg. Beli hot dog, cachos n air milo terus masuk. 

(OK baby, ibu  nak tengok JACOB jap yer.... sabar yer sayang...hehehe)

Petang baru gi hospital.  Doktor cakap kepala baby dah pusing ke bawah.  Yaey!!!! Syukur. Terima kasih kepada hubby, ibu, ayah, mama, kak longs (my sis n my biras)  dan kengkawan atas doa dan kata-kata semangat. heheh dan muah untuk Arman yang selalu sapu losyen kat perut ni dan Amirul yang selalu pujuk baby pusing position tetiap malam.

Doktor kata, semua nyer ok. Maybe anytime dalam next week... tik tok..tik tok... tik tok...


No comments:

Post a Comment