11.7.10

Penjaga Pantang (Part 2)

Pada entry yang lepas, saya pernah citer sikit pasal  3 types of confinement service  available and also the pros and cons. Ni saya nak citer lebih sikit pasal penjaga pantang kat Shadira. Saya akan guna service confinement lady (CL) Shadira dalam 2 minggu.  

Sebagai panduan untuk mereka yang berpantang sendiri ... sharing is caring..

Ni dia jadual tugas CL tu.. hehehe... best kannn? semua dia yang buat.. bolehlah rehat cukup-cukup nanti... (psstt... dia kata kalau baby  jenis tak tidur malam asik nangis jer, kita boleh minta tolong  CL jagakan)

Ni dia senarai barang yang dia suruh beli. Saya tak beli lagi pun, tunggu dah bersalin baru beli, nanti buat penuh fridge jer (tapi saya dah beli seekor ikan haruan utk standby, nasib baik kat carrefour ada)


Ha ni pulak terma & syarat yang perlu ditandatangani dua-dua pihak bila dah setuju ambil CL mereka (after bayar 50% harga service yang diambil).

(note: mohon maaf, terma & syarat telah dikeluarkan atas permintaan Shadira ~17 Jan 11)



Nak pergi Shadira?  Ni dia peta.. tak kan boleh sesat punya...heheheh...



Note:  nak tau testimonial sikit, check kat  azzamoro.blogspot.com (thanks yer azza)

2 comments:

  1. pssttt...
    berapa hinggit pekej ni..?
    (tanya je..beranak lagi.tidakle...)
    :)

    ReplyDelete
  2. Dr Singa,

    RM900 seminggu, kalau pakej stay ngan kita la. kalau yg datang pagi n petang tu lagi mahal.. ntah kira duit transport kot.

    naper lak? mana la tau ada rezeki lagi...

    ReplyDelete