25.7.10

Tik Tok.. Tik Tok.. panik.. risau.. cemass...

Hari Khamis lepas, dah jumpa doktor,  doktor seluk, tapi katanya tak buka lagi... dia kata weekend ni, kalau sakit atau turun tanda, terus masuk hospital...

Weekend ni berlalu dengan penuh keceriaan dan kasih sayang.. hehee.. almaklum hubby dapat cuti.. dan saya dan biras dah meround ke kedai mum dreams, baby world dan lagi satu kedai baby apa ntah namayer kat bangi.. sempat gak pergi pasar malam cari kuetiaw, jagung bakar.. singgah  restoran sup ketin beli satey dan sup ekor... heheeh

Esok adalah hari yang ditunggu selama 9 bulan yang lepas... SAYA KENA INDUCE!!! Entah la risau ada, panik ader, sedih ader...

Walaupun  nak masuk yg ketiga.. tapi ni lagi gambra plak...

1. sebab yg lepas (Amirul n Arman)  lahir pada minggu 37
2. tak sedap hati, tak tau kenapa
3. sebab doktor saya tak available, dapat doktor lain

Tapi yang paling bersyukur,

1. hubby ada.. jangan esok saya mengada2, nak control ayu time meneran sebab hubby ada kat sebelah dah!
2. My parents sampai malam ni untuk bersorak dan bagi sokongan padu
3. My biras pun ada, dia dapat cuti esok.. dia kan camerawoman... (Thanks kak long, love u)

Insya Allah, semuanya berjalan lancar... Amin.

2 comments: