27.8.10

lucky draw.... maybe I'm lucky this time

Setakat ni pernah memang 2 kali jer, dalam banyak-banyak dan berjenis-jenis lucky draw yg pernah saya try.


Pernah menang:


1 X hamper masa family day
1 X dinner  RM150 + kat park royal (utk sorang jer tau).. pastu bawa hubby takkan ler nak gi sensorang, then dia kena bayar extra RM200 untuk dinner dia ngan plus2 yg kami makan malam tu...


Yang pernah try then kecewa tahap cipan dan macam tak nak try lagi:


Saya beli RM50 = 50 deretan nombor masa new year event yg company buat, tapi tak menang satu pun, kawan2 satu meja, ada beli RM10 dan RM30 pun  boleh menang TV dan rice cooker.... dah lah tak menang, kena gelak lagi malam tu ada. :(


Kalau camtu, naper try fabric give away frm Little Mama's Diary??



Sebab dia ada blog badge yang comel utk menceriakan blog saya...tak menang pun tak per...ishh...tipu arrr kalau tak nak menang... tapi kalau betul menang memang lagi bagus..... chantekkkkk cotton tu.... yer yer... little mama.... hehheheh pick me, s'il vous plaît....

No comments:

Post a Comment