29.9.10

Jumpa kawan baru

Tak banyak pun blog saya  folllow, tak sampai sepuluh.... blog yang saya follow tu kebanyakannya ada letak muka blog owner kecuali IbuSinga...hhhehhheee......jangan marah yer IbuSinga..

Saya kenal Julie PDM pun thr blog gak.. my sis in law yang bagitau pasal blog tu. Julie suppose abik gambar baby Iman (she is a freelance photographer, chantekkk-chantekkk photos dia, promo sat)  tapi tak sangka plak baby Iman berehat lama kat hospital. Kami selalu BBM jer.. (followers yang pakai blackberry, tell me your pin,  I'll add yours, k)

Nak jadi cerita, last weekend gi wangsa walk.. Saya terperasan Iman Umairah (her daughter), dah lah berlari2 dengan Mirul n Arman, nak kejar citer magika yang dah start... .. patah balik saya jerit... 'Julie..Julie..' dia tak dengar,  Mirul dah membebel2 kenapa nak patah balik...hheee...

Sampai betul2 belakang dia.. saya pun tegur  dengan penuh excited tapi dia macam terperanjat....... saya kenal Julie tapi Julie tak kenal saya.... hah! yer la... blog ni ada la secoit pic saya tu pun pakai spek itam... hheehhheeee....

I still can remember her N3 'My Ramadhan..so far'... sweet and very touching....
Thanks Julie..

1 comment:

  1. *jelir lidah*
    hehehe.......
    kita tak ada gambar muka sendiri sebab kita yang ambik gambar..
    (alasannnnnnnn..........hehehe........)

    ReplyDelete