28.9.10

Sakit Jiwa Dengan Maxis Broadband!!!!

Macam nak campak jer Maxis Broadband.. Bengong tak abis.. punya la lembab.  Nak sign in pun terkedek-kedek. pastu bila dah tunggu lama.. terus lampu dia dari hijau jadi biru... ni time tengah type ni pun lampu dia biru.. Tolong la.. sebab register atas nama hubby, maka terpaksalah bersabar. tunggu dia balik cuti.. lepas ni Adios Maxis Broadband!!! Bye-bye!  BETTER amik Celcome.. dah la murah pakej dia..  ni teks ni kena copy dulu, kang nak  clik publish post dia jadi internet explorer cannot... bla.. bla.. bla..
Camner la nak update blog ni, nak blogwalking pun susahhh... Andai ada staff Maxis terbaca ni.. tolongggggg la improve service sikit.....  hishhhhh!!!!

4 comments:

  1. opsssss....
    terencat gua nak subscribe broadband....
    .
    tension wo tak de line..
    rasa nak tarik2 rambut.
    (tension sbb tak boleh memblog..,walking2. :) )

    ReplyDelete
  2. dulu i pakai maxis gak...samalah apa yg kita rasa. Dah lah bill mahal je memanjang, padahal i bukan guna phone bnyk sgt. Tu org kata ada hidden charges agaknya. Broadband lak..hhhmmm...kdg2 ok kdg2 tak ok, biasalah tu kan.

    Lepas tu, i cuba cari alternative, yg 1 acct, boleh guna both phone n broadband. So i tukar ke celcom. Plan 1+5 plan. Sebulan RM5 je. Free dgn my hubby and family yg dlm plan. Broadband pulak RM68...accessible via both hp and laptop/PC. Bill monthly pun tak smp RM100, cover sekalilah phone n broadband.
    Network pun ok, tak lembap...stabil je.

    Hhmmm....jauh beza, dpt jimat bnyk lagi. Cewah...dah mcm nak buat marketing untuk celcom pulak..uhukk uhukk

    ReplyDelete
  3. womanish: hhheehhee... takper arrr, nak marketingkan celcome... bender baik, elok share kan.. glad to hear from u.. senyap jer lately...

    my hubby pakai celcome, i try at the SAME SPOT guna dua-dua.. memang laju celcome.. yg rm68 tu la.. i punya rm120... cis... geramkan.. terasa beli flight tiket MAS, tapi naik airasia.. heehheee...

    ni line tepon, tunggu hubby balik pun i tukar family plan... bye-bye maxis...

    ReplyDelete
  4. ibusinga, maxis jer camtu... guna celcom la... murah jer rm68 sebulan... laju pun laju... (saya bukan staff celcom tau, tp saja promo)

    ReplyDelete