26.10.10

arrghhhhhh........

Tak der mood nak update last week lepas jumpa doktor. Paed kata Iman ada 'pulmonary stenosis' maknanya saluran darah dalam jantung sempit. Macam nak nangis jer depan paed masa tu. Kena buat appoitment ngan pakar jantung plak.  Dah set appoitment. 12 Dec 10. Sebelum tu Iman kena xtray dan ECG dulu. Baru pakar jantung tahu tahap pulmonary stenosis tu. :(

Sabar yer Iman.. InsyaAllah everything will be ok. Ibu sentiasa ada dengan Iman.

2 comments:

  1. kita kawan awak...
    i can spare my ears if you need me
    i can give you my shoulder if you need it..
    take care Ayin..
    peluk cium buat Iman.

    ReplyDelete
  2. Thanks DrSinga... now ni dah okeyyy skettt.... tipu lah kalau saya kata saya tak nangis, kuat... tipu... iyer saya ngaku saya nangis tetiap hari sampai hilang air mata saya... tp ni dah ok... dah buleh gelak2... :)

    ReplyDelete