5.10.10

Duyong Seksi


atau




Book mark comel dengan ikan duyong posing seksi ni saya nak bagi sebagai hadiah kepada followers yang aktif meninggalkan komen-komen dalam blog ini. Gambar ni lighting tak bagus sebab amik dengan berry jer. Ada 2 pilihan...Ada 5 butir kristal warna blood red ngan oren tergantung kat ekor ikan duyong tu lagi  atau yang 3 butir kristal tu. Special gift ni akan diberi dari masa kesemasa ikut mood heheheeh... Ini tanda terima kasih atas sebuah persahabatan. Tolonggg yer followers yang terpilih, email address kat  princeandprint@yahoo.com.   itu pun kalau sudi la terima gift yang tak seberapa ni...hhheehheee..
followers terpilih:

~ Ibu Singa
~ The Womanish
~ Julie PDM
~ Myra

Thanks yer.Muuaaahhh!

6 comments:

  1. Yeay! Dapat hadiah...
    Kena e-mail gak ke?
    Kita jumpa je weekend ni k...
    Mmuuuaaahhhhh

    ReplyDelete
  2. heheheh... akak tak payah ler.. Kita kan jumpa on weekend ni... hehehe.. muahh kat akak jugak.. hehehe

    ReplyDelete
  3. ngehngehngehhhhhh.....
    ai lev yuuuuu!!!!!!!
    .
    2 hari yang bizi gila dan tak sempat jengah sini...soriiii.......
    sat eh....
    kita email!!
    :)

    ReplyDelete
  4. thankss..bestnyer masuk2 tup tup dapat hadiahhhhh! nanti I bbm my address ye Mas...

    ReplyDelete
  5. Dr Singa & Julie PDM : OK welcome, lev u too. jangan lupa send address.

    En_me, terima kasih kata saya comel... ker ikan duyong tu? selalu jenguk sini yer, manatau ikan duyong tu akan menjadi milik en_me nanti heheheheheh....

    ReplyDelete