12.10.10

Jaundice to Duodenal Stenosis

Dah lama nak upload pic tapi macam tak sampai hati. Tak per la entry saya ni , bukan nak mengundang simpati, tetapi untuk bagitau kepada parents yang dikurniakan cahayamata yang sihat, bersyukur la selalu dengan anugerah tersebut. Tak payah la nak pikir orang tu rumah banyak ke, kereta besar ke, gelang emas bertingkat ker, cuti kat ober-c ker. Bersyukur lah seadanya.


banyak sangat wire, tak tau yang mana satu utuk apa


Sehari selepas blood tranfer


Sehari selepas operation


Sehari selepas minor operation utk letak tube TPN kat dada Iman.
Nampak line merah kat perut? tu bekas operation bagi duodenal stenosis

2 comments:

  1. sebab ini lah saya tak nak kerja diSpital...
    saya seorang yang sangat simpati dan senang attach...to orang sakit...

    ReplyDelete
  2. aikkkk??? yer ker? ingat sumer doktor ok jer tgk org sakit. makcik saya di matron kat hspil tunku aminah. dia kata start masuk nurse, dia try elak duty kat ward kanak2. sama macam drsinga la....... :) (saya terpaksa kuat, untuk dia...)

    ReplyDelete