23.11.10

BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU



Saya follow blog saudara Ben ni..... yang ketemu sewaktu blogwalking dulu.. heheheh... bila dia buat N3  BLOGGER IN DA HOUSE : KHAS BUAT BLOGGER BARU... saya pun nak join sama... mana tau...

Ini blog baru dengan konsep kekeluargaan senada dengan tajuk blog ini.  Saudara Ben,  saya ta tao nak pilih ketegori mana, blog baru pun boleh, blog botol susu pun wokey.... terima kasih yer...

Mula-mula buat blog ni untuk berkongsi pengalaman waktu saya mengandung dulu..... Pengalaman mengandung ini satu fitrah yang cukup unik dan istimewa sebab pengalaman mengandung seorang ibu itu tak sama dengan ibu-ibu yang lain..Alhamdulliah, kini baby Iman pun dah nak masuk 4 bulan.

Kengkadang bila jenguk-jenguk blog owang lain, sampai ribu-ribu malah ada yang juta-juta pengikutnyer.. saya jeling kat kanan ( followers saya) heheh... baru 18 orang.. Alhamdullillah....(Tq my followers, love u ools, muahh)

Bukan nak glamour atau aper, tapi saya bersyukur dalam beberapa bulan ni saya dapat sahabat-sahabat baru yang selalu bertanya khabar saya dan anak-anak. especially doa yang tak putus-putus untuk baby Iman. terima kasih yang tak terhingga.  

saat macam itu, baru kita tahu  'famili' bukannyer sekadar mereka yang ada pertalian darah, famili ialah mereka yang mengambil  berat mengenai diri kita dan menerima kita seadanya...

Terima kasih kepada semua yang menyinggah dan  salam persahabatan dari saya di sini. :)

18 comments:

  1. salam
    hehe
    welcome to the blogging world
    hope ur happy blogging hehe

    ouh ya hope so u can visit my blog
    if u like it u can follow
    thanks
    =)
    http://sideqstories.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. follow u... jom singgah blog saya juga http://izamirridzwan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. slm perkenalan dari nad...

    ReplyDelete
  4. datang mencari kenalan baru..huhuh..slmt berbelog!!

    ReplyDelete
  5. salam kenal..
    cute baby iman tu, amirul dan arman pun..hihi

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan from hanizeyecandy
    http://haniz-eyecandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. salam ziarah dari blog ben...

    datang guling2 jap kat sini ye (^_^)


    Jom guling-guling disini pula:

    Azrul Hisham -My Real Life

    ReplyDelete
  8. Sideq: thanks yer.. sat lagi i jenguk ur blog.

    Izamir:thanks ya.. u follow me, sure i follow u hehehe..

    Nad: salam persahabatan dr saya. Thanks

    Syukri: thanks... i pun tengahkumpul kengkawan baru

    Haniz: thanks.. sat nanti i gi ur blog :)

    Hishyamuddin: thanks... tu kena tengok ibu diaorg.. hhhhuuuuuhhuu...

    Kimi: Thanks... nanti i singgah sana yer

    Azhar: thanks.. i follow u jugak, k

    Azrul: wokeyy.. pastikan side roll, bukan foward roll, k.. :) thanks..

    ReplyDelete
  9. cikmawar singgah menyinggah..
    :)

    ReplyDelete
  10. cik ila dtg dr blog ben..dh follow..:)

    http://zarryn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. dtg sinngah tuan blog!!!!
    nice to meet u ..n krt to mr ben

    http://sepetgurl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. cik mawar: kita dah singgah sana.. bunga-bunga gitu...

    Cik Ila: kita dah follow

    Suria: pun kita dah follow

    rieyana: pun dah follow :)

    ReplyDelete
  13. Salam kenal dari Pikok..
    slmt berblog..:D

    ReplyDelete
  14. salam perkenalan dari blog ben...
    folow n mollow ye...

    ReplyDelete
  15. salam kenal dr mimiey...

    http://nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete