26.11.10

Esok Kids Fair 2010... ibu lagi gedik nak pergi dari anak2nyer


besok kitaorang akan gi Kids Fair 2010 kat Kuala Lumpur Convention Centre  Best tau, jom la pergi ramai2.  Program macam ni:

Saturday, Nov 27:

1-2pm (quilling + contest)
5-6pm (recycled materials and felt)

Sunday, Nov 28:
12noon-1pm (quilling + contest)
2-3pm (recycled materials and decoupage)

sebenaranya ramai yang tak tao 'quilling' tu haper ke bender..... saya pun tau bila berjinak ngan geng crafters.. Miyyah, As, dan  Lin... tu semua sifu2 quillers...

sebenarnya saya pun pergi sana sebab Mirul dia memang minat arts and craft.. so esok  bawa dia ngan arman... arman tu buat sibuk2 jer nanti.. heheh program lain yang ada buleh baca kat sini.... ada pertandingan bercerita,   yang menang dapat RM10, 000... banyak tuuuu beb..... pastu anak sapa suka main carik-carik kertas, gunting-gunting kertas..dan suka main gam dan tampal2 ni buleh buat 'decoupage' dan  'faux mosaic'... cikgu yang mengajar esok tuu nama dia Nirwana ....

saya promote ni sebab dia orang kawan-kawan saya... lagipun tak rugi ar pergi... kan sekarang cuti sekolah kan... daripada diaorg melopong tengok TV/video kat umah, jom lah kita gi sana ekkkk....

2 comments:

  1. kak ayin, jumpe esok! :D nk bekenalan ngn arman. heheheh :P

    ReplyDelete
  2. bulehhhhh.... no hal punya... :)

    ReplyDelete