4.11.10

Jurang

baby iman check mata kemarin kat PPUM... doktor kata mata dia rabun 100 powernyer... saya syukur sekurang-kurangnya masih boleh melihat . sebab sebelum tu doktor ada cakap mata dia macam tak respond.

sebelum tu (siaran terlewat) paed ada amik darah iman kata nak buat test komosom sebab dia ada 2 kes stenonis... merrmmmmmm... kalau dia punya OK, maknanya saya n hubby pulak yg kena test kromosom... (psstttt kat PPUM sekali test RM600, nasib baik bawa GL, terus free). kalau Ok maknanyer selamat lah. If tak OK salah sorang, doktor akan bagitau risk yang kena tanggung utk next pregancy.......

saya terdiam..... sebab jurang untuk saya dapat baby girl semakin jauh dan jauh.....

2 comments:

  1. sabar yer dgn dugaan dr allah swt..mungkin ada hikmah disebalik semua dugaan yg u lalui..

    ReplyDelete
  2. DaZzlingLilly.... Thanks .. InsyaAllah.. kami tabah.. BTW.. cute betul nick tu, tp kena tengok betul2 bila type tkt tersalah :) thanks again.

    ReplyDelete