27.11.10

Kembar kami yang kiut miut


hahahahahha....  let me introduce to ya all  the new members in the family.. michael dan john... ni amirul yang bagi nama..  ntah naper tah dia bagi nama mat salleh tu...

baru saya tau betapa susah nyer nak jaga anak kembar... dua-dua aktif... micheal suka jalan depan cepat2, john plak suka gostan belakang laju2.. kira ni shoot yg paling best la ni..

korang kalau pergi kids fair tu esok, sebelah dia ada pameran ikan2 ( adult RM5, kids below 12 free)...anak2 korang maybe akan jadi macam anak saya tergedik2 nak beli ikan ni, nak beli ikan tu....
layan jer la....

8 comments:

  1. hahaha.. best gak bela kura2 neh.. hahha

    tgh blaja lagi neh kak oii, cmne nak kahwin? hahaha...

    akak, takde shoutbox ke? alaaa, carik takde pown.. sobsob.. =')

    orang nak bual lebey neh.. hehehe

    ReplyDelete
  2. fui mia, (celebriti sedang naik) singgah blog akak... heeheh... shoutbox nanti akak pikir nak letak ker tak... weehhhh, bebudak UiTm tak kan tak tau betapa korang meluat kat bebudak masscomm.... nanti ada staker zaman kegemilangan shout kat box tu... hahhahaha....

    mia try bela pokok ker.. kalau pokok mati, maknanya kena tabah ilmu lagi....camner nak cari calon... kalau bela pokok pun mati.. hahhahah (jangan bela pokok kaktus... tu tak dikira yer dikkk)

    ReplyDelete
  3. i'm promoting ur blog here http://ummu-sumayyah.blogspot.com/2010/11/say-hi-to-new-bloggers.html

    ReplyDelete
  4. AA, tima kasih bebanyak yer....

    ReplyDelete
  5. sure ke dua-dua jantan??!!!

    ReplyDelete
  6. hehehe... ntah, tak per..... diorag tak kan komplen punya... :)

    ReplyDelete
  7. i suka tgk jer tortoise ni..tapi nak pegang rasa cam geli..hehe

    ReplyDelete
  8. Dazzlinglily, hehehe.. mmg geli... kalau kita angkat dia pegang tepi dia pun, nanti kaki2 dia terkuit2 kena jari... eeiii.. mmg geli.. tapi kiut!

    ReplyDelete