27.11.10

Kids Fair 2010, KLCC.... Best!

Penat, tapi BEST!

penat nak berjalan tu, luas tempat nyer (nama pu  'fair' kannnn)
apa yang ada? yang ada macam-macam seperti: barang2 sekolah, pentandingan, insurance, aktiviti seronok utk bebudak, aktiviti craft ( paling suka), produk pendidikan... maskot pun banyak....tak putus2 nak amik gambar...

semuanya bender yang ada kaitan ngan kanak-kanak lah.... korang tak pergi,  baik pergi..  tak pegi, rugi...




kalau korang perasan, apa yang missing kat pameran kete2 sport camni???
(jawapan kat bawah, k)


Bukit gambang punya maskot ala2 'Pingu' .... comel....
arman tarik2 tangan pingu, nasib baik jahit kuat, kalau tak tercabut sebelah tangan pingu..



Ntah ni maskot apa... maskot ni, asik terkepak2 macam tu, tak sporting amik gambar,  ke mata dia mmg tak nampak



Ni best!  tapi dah lupa maskot apa... heheheheh



maskot vitegen... hehehe.. dia ni pun best gak sebab dia pun tak tinggi macam maskot lain, senang nak amik gambar



Ni amik IQ test. ni pakai plak songkok kertas upin ipin....






hehehehe...tengok muka cuak saya... kami datang lambat sket sebab gi makan, bila sampai jer diaorang kata tinggal lagi 15 minutes  nak abis quiiling contest tu.. heheheh tu tengah tengok group sebelah sana... heheheheh


~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jawapan untuk soalan kete sport di atas: apa yang missing?? heheh jawpannya: aweks2 pakai skirt pendek... ntah saya tengok ramai jer yang kerumun kete tu. tak payah lah letak aweks seksi dok bersandar2 ;kat tepi  kete macam ada osteoporosis (reput tulang)... suruh jer la bebudak comeii pakai sut rasing tu, dok sebelah kereta, lagi manis dipandang.... 







4 comments:

  1. dh rs rindu dah dekat anak² kak yin! >.< huu~

    ReplyDelete
  2. hhuuhuuu... tengok kejap jer, mmag rindu.. meh akak upah as jaga diaorg sehari, nak?

    ReplyDelete
  3. kesian kan ?? mamat/minah yang dalam maskot tu...
    sure menyumpah2..bilaaaalah nak habis kerja nih...
    dah lah panas!! asyik posing ambik gambar je!!
    .
    .
    comels lah 2/3 hero tu..
    sorang lagi mana?

    ReplyDelete
  4. hahaha... dulu saya pun suka peluk2 maskot gitu... hahaha mmg panas dan sedikit ada bau!

    ReplyDelete