25.11.10

kat mana nak cari ni???


akhbar hari ni gak, metro

entah lah... apa nak jadi.. bukankah lelaki itu dijadikan untuk melindungi kaum wanita?  saya tertarik dengan kata As, "all good men are taken".... mungkin betul juga.. sebab setiap minggu ada jer kes macam ni... mungkin juga saya salah,  sebab stok lelaki-lelaki baik mungkin sedang bersembunyi....

saya juga tergelak bila kawan saya kata 50% lelaki yang ada adalah suami atau tunangan orang, 25%  ada di penjara atau di pusat serenti, 15% lelaki bawah umur, 5% tak minat nak kawin ngan pompuan ( paham-paham jer la), 5% sahaja available... mana  nak cari yang 5% tu??? itu pun tak tau lagi serasi ker tak... hehehhe....

jadi mana2 blogger tergolong dalam stok yg 5% tu, yang baik, yang sembahyang cukup, yang bertanggungjawab, ada kerja mantap, muka sederhana tpi manis nyer ada... boleh hantar resume yer... nak rekemen kat As.
heheheheh.... (jangan marah yer As)...

No comments:

Post a Comment