20.11.10

lari lari

Syukur, sampai jugak kami kat sabah... Negeri di bawah bayu. Dan saya pun tiba dengan letih lesu... Ni nak citer sket... Perghhhh... Macam nak kua darah kat idung ni... Masa naik teksi, sopan jer bebudak tuu... Aikkk, pelik ... Sy senyum bangga... Jijak kaki kat KLIA, jer hah mula lah terlompat2 nampak troley tuuu... Hah, mamat driver tu macam sengeh2 terus tolong pimpin lintas jalan n tarik beg....sure dia pelik, ni ker budak sopan yg naik teksi dia tadi..:eheheh...

Bila nak amik tiket.. Staf mas cakap iman pun kena tiket... Aikkk? Masa call kata bayar airport tax jer... Pastu camner arr nak pegi tingkat 3 bawak bebudak tuuuuu... Staf mas offer nak jaga mirul n arman, sy pun berkejar2 ke tkt 3 beli tiket... Dah lah amik nombor, tp org yg datang selepas sy dapat nombor awal... Wehhhh, sakit hati, naper woiii? Korang tak nampak ker akak ngan baby niiii.. Bila komplen kat staf jaga nombor dia bagi nombor lain, tp sama jer tak muncul2 pun nombor tu... Sy komplen lagi cakap dikkk, kalau setakat bagi nombor baru, tp sama jer, baik tak payah bagi..... Geram betul, asik layan org luar jer... Kata kalau enrich member dapat layanan baguihhh... Ni silver enrich pun sama jerrr...

Baguihhh betul bebudak nihh, bila saya naik nampak diaorang main pusing2 kat kerusi staff mas tu... Tak pening ker?? Sy tengok dari jauh pun dah pening, pastu bila nak lunch kat McD berlari2... Adus... Dah tak tahan minta staff klia tu pegangkan bebudak tu... Hahaahah... Pastu sy gelak dari belakang bila staf klia tu pulak berlari kejar arman n mirul...hahahahah...

No comments:

Post a Comment