18.11.10

Malam Tadi

batuk Iman macam bertambah, nafas dia pun macam laju-laju. Saya minta tolong abg ipar hantar klinik. Doktor andy tak advise untuk naik flight, dia kata diat tak confident. kena masuk ward malam tadi jugak. Doktor bagi gas, then berkejar lah ke PPUM. jauh tu, tak pergi ke HKL yang dekat sebab record Iman kat PPUM, kang kalau gi HKL lagi panjang citer.

Lepas register ke bagai, nasib baik paed yang tengok tu Dr Shashi, dia yang jugak jaga Iman masa blood transfer tu. Fuh lega... tanya kat dia sama ada iman fit to fly or not.. lepas check sumer, dia kata sumer ok.. ehhh? macam tak percaya jer... sebenarnya saya dah tak confident nak fly, dah suruh  hubby cancel sumer tiket hotel.... burn la tiket flight...

doktor cuma bagi ubat titis hidung.. sebab dia kata hudung iman macam blok jer... malam tadi saya tidur tak lena, kejap2 tengok iman... then kemas barang....

No comments:

Post a Comment