19.11.10

Supermom yang tak berapa nak super...

hahahahhaha.... tengah kelam kabut ni pun sempat buat N3 ni.. heheheheh...

kemas barang lagi, tinggal sikit jer..Mirul bangun dia kata dia lapar.... saya keluarkan hashbrown dan fish cocktails...




aikkk boleh plak dia terbelah dua ( heheheh ada ati nak masuk program masterchef)

Ok, pastu mandikan mirul, siapkan dia, walaupun taksi datang kul 11 nanti, kena siapkan di awal, nanti nak siapkan iman dan arman.. diorag still tido lagi ni...

arrgghh BIBIK? dia awal2 pagi dah kua, dia minta cuti 4 hari JUmaat - Isnin,  nak pergi bernikah ngan boypren dia... nak kasi susah, tak nak kasi nikah susah.... pagi tadi lepas sembahyang subuh, dia ada datang salam, dan minta maaf.. isss.. tak sedap hati.. macam tak nak balik jer.... saya just cakap jaga diri baik-baik dan selamat pengantin baru..

OK, ni nak kemas lagi..... Ya Allah, permudahkan urusan hambaMu ini.... Amin...

3 comments:

  1. safe journey kak ayin :) moga dimudahkan sgl urusan. hope pg ni iman dah oke ^^

    ReplyDelete
  2. smg dipermudahkan segalanya... dah sampai sabah?

    ReplyDelete
  3. As: hehehhe.... thanks dear

    Oyis: Thanks... dah selamat dah... hehehe

    ReplyDelete