26.11.10

tak ngata salah.... tapi nak ngata jugak.. Filem 2Alam

saya memang seorang kaki wayang.. pantang ada citer best jer... terus pegi... sebab wayang ngan rumah pun tak jauh. 5 minit jer kat wangsa walk tuuu... selalu saya tengok previw, komen2 orang baru saya pilih movie apa yang best. sebab saya ni budak broad dulu (mass comm Uitm d hatiku), maka saya akan tengok dari segi skrip, sinimatografi, perkembangan watak, climax, dsb.. tu pasal bila ada citer tak best bagi orang, bagi saya best... atau ok...

TAPI yang ni memang saya tak mao tengok... belanja tiket free pun tak mao pegi, belanja tiket + pop corns free pun tak mao pergi... heheeeheh... bagi saya orang kuat DDR tu berlagak dan angan2 mat jenin jer.. tak salah kalau kita memasang impian, tapi biarlah logik sekttt..... nak sasar 40juta, oh plsssss.... (sorry DDR, kena terima beribu-ribu kritikan dengan hati terbuka)




Ni nak kongsi sesama, yang saya pinjam dari OhBulan! blog hiburan kegemaran saya.... lawak, saya tengok, gelak sampai kua air mata...

klik sini : video klip "belakang tabir 2Alam"

2 comments:

  1. xtengok pun lagy citer nih..dan takkan tgok kot..ngahaha

    ReplyDelete
  2. yer lah pikok.... nagahahhahahaa..... nanti awk sorang jer ada dalam wayang tu.....

    ReplyDelete