26.12.10

500 Blog!!!


warrrrgghh..... camner buleh hampir terlupa  dengan 500 Blog  niii?? Semalam dah get ready nak join... Ni bila teringat, jenguk kejap, baru satu jam dilancarkan, dah ada 100+  bloggers masuk....  perghhhh.. macam pisang panas la bro Ben Ashaari ni...ehhh.. bukan bro.. macam pisang panas yang program bro Ben Ashaari nihh... hehehehehe (sebenarnya, ada gak bloggers yang bagitau saya, jenguk  blog bro sebab diorg kata bro BE hensem..... bloggers anak dara yang bagitau, kita yang mak budak ni.. mengiakan sahaja... hehehehe)

Tujuan menjadi blogger ini..

a. Nak berkongsi  pengalaman menjadi mak budak
b. Nak menambah kenalan untuk networking
c. Untuk berkongsi tips dengan parents dalam membesarkan anak2
d. Untuk 'jejak kasih' dengan kengkawan yang terputus hubungan
e. Untuk join GA.. dapat hadiah..


Cukup ek, dah tulis 5 perkara, nanti panjang-panjang tulis, bila nak masuk jer dah cukup 500 bloggers... wahhh... kempunan...

Harapan besar saya untuk program 500 Blog!!!.. semoga saya terpilih.. dan semoga bertambah followers dan meningkat trafik hendaknyar.... sebab  dah terbukti dengan join program bro Ben Ashaari yang lepas, followers saya bertambah dengan sekelip mata! terima kasih bro Ben Ashaari!

9 comments:

  1. a'ah ye..
    lupa pulak mak.nak kena cepat nih

    ReplyDelete
  2. hehe.. tu la dia.. akak pun hampir terlupa

    ReplyDelete
  3. salam kenal ....


    saya salah seorang dari segmen ni ...


    jenguk saya balik eyh !

    http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. errrrr.....
    kita tak mo lah....
    :)
    dah ramai kawan2 tersayang dah...

    ReplyDelete
  5. myra: hehehe... tengkiu tau.. jap lagi kita jenguk n ikut awak....

    DrSinga; jer la... followers Dr dah beribu.. tak macam kita ni, tak glamour.. neghh...ngeh...

    ReplyDelete
  6. salam kenal dr papa mifz yer..:)

    ReplyDelete
  7. salam kenal dari mimiey...

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. mamat pun dh join..salam singgah dari mamat..
    jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..he3
    http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. salam ziarah n follow ur blog.. so come n follow my blog yaaa

    ReplyDelete