23.12.10

balas balik


kawan-kawan pergi sana bagi saya kola comel ni...




bila saya pergi, saya balas dengan ini... :)


Apa motif nak tunjuk ni?
tak der apa... warrgggghh.... dah tak der ide nak tulis apa kat blog malam ni.... :(



8 comments:

  1. time tak berebut dengan blogger yang sorang tu..tak de idea pulak ya...
    :)

    ReplyDelete
  2. hahaha.... tu lah yang frust tuu...

    ReplyDelete
  3. kejamnya..lousy magnet!!!hahaha.
    tapi ok apa drp xde apa.
    and it's more expensive than the koalas

    ReplyDelete
  4. hahahah.... saja kan.. suka ngan magnet tuuu.. siap beli satu untuk diri sendiri.....

    selalu kita tengok magnet.. ala2 kata2 suci jer....

    ReplyDelete
  5. comel aje koala2 tu..
    teringin nak kumpul2 magnet jugak.. tapi asek ilang aje..

    btw saam kenal
    tambah kawan blog ni
    jemput ke ALL IN ONE

    ReplyDelete
  6. nak pegi australiaaaaaaaaaaaa jgk!

    ReplyDelete
  7. nur; thanks jenguk sini... kita pun dah bertanding ke sana.... :) pasal fridge magnet ni, better kita beli/minta kat kawan yang bukan seramik tuu.. sebab senang pecah...

    intan.. nak ikut? jom! heheheh

    ReplyDelete
  8. motif nya ...cik puan ayin nak tunjuk
    beruang koala yg comey ya amatsss
    hehehehe

    ReplyDelete