18.12.10

dah dapat result

Semalam kan kami pergi PPUM...

Xtray... dada Iman clear... syukur, sebab haritu Prof kata kalau ada murmur lagi, kena masuk ward..

Tapi yang paling menggembirakan semalam dan saya bersyukur sungguh ialah... jeng..jeng..jeng....



Doktor kata maknanya.. Baby Iman bukan Williams Syndrome. Saya macam nak melompat2 depan doktor tu. Sebab dia tu doktor lelaki dan bukan Malaysian pulak tu.. maka saya control ajer la..cume tersengeh2 depan dia.. ambil gambar (tak dapat copy) dan call hubby.

Tapi sebenarnya saya masih sangsi. Sebab hasil google, WS hanya boleh detect dengan FISH (Fluorescent in situ hybridization)....... tapi saya akan pujuk doktor/prof kat PPUM untuk buat FISH test.......

No comments:

Post a Comment