10.12.10

desperate atau strategik?

banyak betul iklan jenis macam ni...
semak... sakit mata....




dulu masa study.. nampak bender tampal2 ni, mesti kata.. ni sure budak advert punya kerja.. kitaorg budak broad paling baik... paling suci kami arrr..  heheeh...
Pandai dia pilih tempat, dekat trafic light. saya pun terkial2 ambil gambar...
'ponnnn....ponnnnn...' orang belakang dah sound.. lampu dah ijo..
pssttsss... 'spring return' tu apa ekk?

4 comments:

  1. err....your nick ayin masliza reminds me of my ex-roommate kat PPP Sect6 dulu (1998).
    setelah gugel sakan, i realize... it really is you, k.ayin!!!

    ReplyDelete
  2. belle, 1st time masa nampak pic kat header ur blog, puas nak pikir sampai pitam.... kat ner jumpa dia ni.... hehehe......

    ReplyDelete
  3. uish..mana sama.
    dulu super-selekeh maa... skrg dah ok la sikit.hahaha.

    ReplyDelete
  4. akak dok sect6 tu kejap je 1 sem...akak takut belle salah org jer... heheh.... ausmat kelas pun ada kelas kat sect 17 kan... akak adp dulu, bila mara muflis, kena kua akak masuk broad kat itm hehehe...

    ReplyDelete