16.12.10

khas untuk pompuan sahaja!

last weekend jalan-jalan kat jusco, nampak ni....... hehehehe... cantikknyer tin dia.....  saya pun beli... alehhh... biaser la pompuan... nampak yang cute, mesti nak kann??

cantik design tin dia


macam yang dia tulis kat tin, ada 6 keping... isi dalam tak lebih, tak kurang....


close up sikit kat design pad..... heheheh.... best kan? suke betul saya......


Wow!!! cantik nyer.....


ada beza ker??? kan sama jer... pad cantik dengan pad biaser??
confirm tak sama tauuuu!!!! sebab.... ia membangkitkan keceriaan....

keceriaan pada sapa??
kepada pemakainyer lah, sapa lagi!

betul ker?? tak percaya lah!
percayalahhhhhhh.....(nyanyi sikit).. sebab warna yang ceria memberi kesan positif pada emosi...

U dah cuba??
belum, tapi design macam ni, tak sabar nak cuba... heheheheh
nak lagi percaya, korang kena beli dan try sendiri... hehehehe


9 comments:

  1. saya pulak yg segan cerita pasal tuala wanita.. haha.. erm.. saya juga ada buku nota berbentuk underpants dari kotex... mak bagi.. dia beli kotex dpt free nota tu..


    anyway.. mesti la sudi follow blog anda..

    ReplyDelete
  2. i pun dah beli...bila pakai rasa confident jer

    ReplyDelete
  3. bekasnya tin ek? kalau macam tu boleh lah diguna balik..

    n pad tu pun cantik sangat..nak beli jgk nanti ;) ;)

    ReplyDelete
  4. gigih tu.
    kalo dah tanpal tang situ, bukan kita nak jenguk2 dah..camna nak bangkitkan keceriaan?:P

    ReplyDelete
  5. magrib;:) terima kasih..... awk pakai buku nota tu, kengkawang lelaki tak perli ker? hheeehhee

    lily; yesssss... high five... betul kannn? serius... diaorg tak percaya....

    mary ann; yer.. tin buleh guna balik...buleh letak syiling.. letak kat meja opis pun buleh...cantikk....

    belle; ishhhh tak payah jenguk lah..... aura dia akan menyusup masuk ke badan hhheeeheee

    ReplyDelete
  6. hehhe... macam nak buat jadi pembalut hadiah kan... heheheh...

    ReplyDelete
  7. macam sayang nak pakai lah kalau cantik macam ni. hahahahah

    ReplyDelete
  8. Myaby.... tu la... nasib baik ada 6kpg... guna 5, simpan 1.... pstt.. tq for visiting my blog

    ReplyDelete