22.12.10

lebih kemas, lebih teratur dengan.... G&J


Saya selalu letak barang kat lain, cari kat tempat lain... hehehe...samalah dengan barang-barang kecil dalam beg. Biaser la kan, orang pompuan, beg bermacam-macam.... saya letak lipstick kat beg pink, saya pi cari dalam beg hitam... camner nak jumpa...

sekarang saya dah jumpa penyelesaian masalah saya. Ada baca N3 pasal ni kat BabyIbu. Berkobar2 saya mencari ni kat KLCC.




Malam tadi saya melancarkan operasi 'sisih dan buang' bender-bender dalam beg.. hehehe... macam-macam saya jumpa. Saya susun semula letak dalam beg comey gin & Jacqie, pastu semua ni boleh masukkan dalam beg kerja, then weekend nanti keluarkan beg comey ni ,masukkan dalam beg kasual saya... hehehe... tak der satu barang pun tercicir...

meh jenguk beg kerja saya...



hubby saya selalu cakap, dia tak paham kenapa orang pompuan suka simpat kad banyak2 dalam wallet.. hehehehhe....kemas kan? sebelum ni, saya main campak jer semua dalam beg....


beg jalan2 saya plak..


wahhhh... tenang mata memandang.... suke.. color matching... heheh...


sekarang ni, kalau macam nak beli lagi handbang, kena try muat ker tak beg comey color pink tu.... hehehhehe....

No comments:

Post a Comment