10.12.10

My Iman


Ni pic terkini Iman.... gaya macho....

Malam tadi, dia senyum.... syukur.. saya gembira sangat.. terasa macam dunia ini ana yang punya.. ( lagu PRamlee)...

Bibik yang agah2 dia.. dia senyum.. itu pun bukan kategori agah pun sy tengok.... bibik just buat bunyi macam cicak sambil senyum,  then Iman senyum balik...

OK, maknenyer saya kena ubah method lawak saya.. kepada yang tak complicated atau tak over... hehehhe

atau Iman senyum, sebab dia mmg close ngan bibik.... arrghhh... jeles....jeles......

tak per arrr.. yag penting dah ada perubahan positip.... heheheh........................ Syukur Ya Allah....

pstttt.... tengkiu my bibik... :)

2 comments:

  1. iman!!! tengok idung dia (regarding bc entri lepas. hehe) macho dah tabah tu gaya dia tu :') isk, rindu kak ayin n anak² akak. moga cepat sembuh iman. mamany pun hepi slalu ♥

    ReplyDelete
  2. as,

    hahahahah..... thanks dear... akak dah agak.. bila letak gambar dia, sure mata org mesti fokus kat idung dia... hehehehe

    ReplyDelete