18.12.10

Natasha's Birthday

Ni N3 terlewat.....Sebab nak tunggu gambar dari tuan tanah sebelah sana. (Thanks Ajit)... Happy Birthday Natasha..... Terima kasih LizOthman dan Yazid Webb sebab jemput kami ker party yang best.. makanan pun best...



Birthday Girl ready nak potong kek


Geramkan tengok niii...

Ni sessi jalan kucing (catwalk) dengan baju LizOthman. :) Cute jer..



comel-comel semua termasuk yang baju hijau kat belakang tu.. hehhe


 tengok model2 yang cute.. tengok lah ibu/mama diorang pun cute jugak...hahhahaha... ;p


Nota: Jemput datang ke LizOthman untuk pelbagai design baju kanak-kanak. (kalau saya ada anak perempuan,  lagi banyak saya borong heheh..)  Nak tau lebih lanjut terus tanya taukey dia yang sentiasa peramah dan tersenyum tu...

2 comments:

  1. tiap kali tgk baju pink2, mmg telan liur je kita.huhu

    ReplyDelete
  2. laa...... beli jer la.. naper nak telan air liur plakkk.... heheheheheh

    ReplyDelete