29.12.10

Tak Keruan

Waduhhh... waduhhh... ngapain hati gue  sugguh tak keruan???

ahhahha....

a.    Piala Suzuki malam ni..  jangkaan Malaysia 4- Indonesia-3.... Harap malam ni,  Harimau Malaya buat yang terbaik, menggasak gol lawan... tak kisah, kita terima menang kalah.. yng penting jangan cepat mengalah

b.  Plan nak balik awal, nak gi bayar saman.. Ada 4  saman, jumlah RM300 +RM300 + RM300 + RM30... semalam dah pergi, tiba pukul 4ptg , dah lambat sebab sesat cari balai polis trafik kat ampang tu... Dah tanya, still ada discount 50%..  memrrmmm..... bagus ni.. banyak projek boleh 'on'... projek shopping hujung tahun ;p

c. Hubby dah balik dari sabah, tiba di airport jam 1230 tadi... saya still ada kat pejabat.. waaaarrrrrrhhhhh!!!!!!


saya rembat gambar ini untuk mengambarkan keadaan saya ini....

1 comment: