13.12.10

tak sempurna

Hari ni cuti.. Mirul tinggal kat kampung. Temankan opah ngan atuk dia.. Masa nak gerak td, macam-macam list things to do, bila sampai KL. Eg tengok wayang... Pastu bila sampai umah, tidokan arman n iman.. Macam biaser, sy pun tetido sama... Bila bangun.. Rumah ni macam tak ceria jer... Macam suram... Tak sempurna... Sebab mirul tak der... Ni mula la nak nangis..... Rindu giller ngan mirul. Tak sampai sehari pun... Sure malam karang tido, saya nangis... Pengalaman tinggal beransingan dengan suami, satu perkara yang saya boleh sah kan... Biar jauh ngan suami, asalkan anak2 ada di sisi... Serius...


Saya dah berapa kali RV ngan hubby masa dia dok di France atas urusan kerja. Bila dok umah dia pun, saya still sedeyyyyy giller.. Sebab tak bawa anak2...bila siang, saya tergedik2 sebab pergi sana, pergi sini. Shopping sana, shopping sini.. Bila malam.... Arggghhhhh...tak buleh, saya mesti kena bau ketiak anak2 baru boleh tido...

Tak sabar nak tunggu sabtu ni, amik mirul balik...

2 comments:

  1. sweetny ibu.. sok mirul dah besar mirul baca blog ibu dia ni, dia pulak nanges :')

    utk mirul bila dah besar nanti: hi ni aunty as. igt tak kita pernah jumpa kat the star kids fair? ;)

    *hahaha, budget mirul akan baca balik after 10 years :P

    ReplyDelete
  2. thanks As... InsyAllah.. dia akan baca...... kalau banyak kali lagi kita jumpa kat craft events, sure dia ingat kat Auntie As... heheh

    ReplyDelete