26.12.10

tidur senyum

Tahniah Harimau Malaya.

Tadi dengan bangganya saya cakap ngan bibik sambil hulur Iman dkat dia 'amik Iman, sebab saya nak fokus tengok bola, Malaysia 3, Indonesia 0' hehhehe.. Dia sambil senyum cakap 'eleehhhhhhhh'. Kalau game apa2 pun, kalau Indonesia menang saya akan cakap dengan dia. Dia akan senyum bangga. Kali ni time saya... Jangan cemburu yer bik. Heehehhe...

Malam ni semua orang boleh tido tersenyum... Kecuali pemain pihak lawan ;)

6 comments:

  1. Saya sentiasa tidur senyum :)

    ... sebab jarang dapat tidur.

    ReplyDelete
  2. Abg Mazidul dah kerja nya macam tu... kengkadang kami ni yang kerja pejabat kadang2 jer yang tak tidur. Broadcast journalist lagi mencabar kan? Mungkin tu antara sebab saya tak pernah apply mana stesyen TV lepas habis study.
    Thanks jenguk sini :)

    ReplyDelete
  3. kalo indonesia menang, lagi lebar senyum bibik tu ye?

    ReplyDelete
  4. orang sebelah saya kata saya tidur senyum...
    saya mintak buktikan...dia tak nak pulak ambik gambar..
    :)

    ReplyDelete
  5. Betul..setelah sekian lama prestasi bola malaysia teruk, semalam saya amat berpuas hati tengok Malaysia belasah Indon 3-0...

    ReplyDelete
  6. Is, iyer selalunyer macam tu ler...pastu ada perkataan "waduhhhhhh" tanda gembira..

    DrSinga; elehhhh.. kalau amik gambar pun, boleh letak dalam blog yang glamour tu??.terigin jugak nak tengok.. :)

    DaddyZ.. iyer... bangga giller tau. lepas ni nak amik gambar kat stadium BJ nak letak kat profile pic... heheheh

    ReplyDelete