16.1.11

2692

Bukan nombor ekor, okey.... Heheheh..

Nampak ni!

2692m ...jaraknya satu kali pusing Tasik Titiwangsa. Semalam saya pusing 3 kali.. Pergh... saya nak jadikan amalan setiap weekend pergi walking atau jongging kat sana.



Ni pulak trek untuk kuda rasanya. Tapi tak tau kenapa ada orang pun jogging kat sana. Mungkin trek sana bersih dan bebas dari tahi kuda.



Ni pulak bukan tai chi, bukan senam tari, bukan aerobik... free kot, sapa-sapa nak join, boleh ikut.



yeahhhhhhh! gaya seorang juara....!



Lepas tu kami pergi breakfast.. tu diaaaa....... heppppp! jangan salah faham yer... (sure ada yang kata baik tak payah jogging kalau macam tu..heheheh) Ini adalah breakfast untuk dua orang. Dan juga lunch kami (saya dan Encik Kaki Pancing)... bila tiba petang, menggigil-gigil saya kelaparan.

4 comments:

  1. 3 round??????????????
    fuh..dgr je dah gegar lutut.

    kalo mrhubby dgr, harus demam terus (alasan nak elak kena joging)

    ReplyDelete
  2. Is: 3 rounds tu jalan jer.. ngehhh...ngeh..bukan nyer lari... memnag niat nak lari... sampai jer terus jalan.. tengok lah this week...

    ReplyDelete
  3. 3x2692 m
    kalau tiap2 hari ..
    boleh sekurus bini Popeye!!!

    ReplyDelete
  4. itu dah aneroksia tuhhhhh....

    ReplyDelete