17.1.11

meleleh!


Aduhhhhhhhhh!! sungguh tergoda bila tengok ni.. Ice Blended Chocolate dari Secret Recipe.
Bikin air liur meleleh seperti mana meleleh coklat di tepi gelas...

KFC un sekarang ada buat ice blended ni. Saya dah cuba rasa ice blended mocha dia. sedap juga, siap ada cebisan oreo.. bila makan, kena kunyah sekalai.. krum..krup..krup...

Pizza Hut pun ada  mocha/ chocolate ice blended ni  dan sedap jugak.

Kawan-kawan tahu, kat mana lagi ice blended yang best sekitar KL ni?  Saya nak pergi sana nak cuba..  

6 comments:

  1. untung jugak stay kl..banyak tempat boleh try makanan best...kat tempat i ni stakat secret recipe,kfc and pizza tu ada ler..huhu

    ReplyDelete
  2. erkk...
    kalorinya sama dengan sepinggan nasik penuh berlauk pauk...
    ai laikkkee..

    ReplyDelete
  3. Daniela: hehehe... selalu kita tengok gambar menu jer kan macam tu... ni ambik ngan henset sendiri

    Lily: ala..... yg macam -macam kat KL ni, lebih kurang jer rasa... harga jer berbeza. U dok utara kan?

    DrSinga; yg 'jangan' itu, yg buat kita tergoda...

    ReplyDelete
  4. huh..k.ayin ni...
    org tgh pantang la.

    nyesal bukak entry ni tadi.

    ReplyDelete
  5. Is: nak wat camner kannnnnn... Cobaannnnnn...

    hehhehe tenung lama2 Lil Adib... berbaloi kan tahan godaan... heheheh

    ReplyDelete