26.1.11

rindu nak hapdet

Salam,

Tak sempat nak hapdet, sibuk amat.
Malam ini kerja lagi...
Tapi dapat jumpa bro Mazidul, antara blogger yang saya cukup suka..






Nota: kena letak 'antara', nanti ada yg kecik hati... tak mao, love you all readers and followers..

7 comments:

  1. muuahhhhhhhh.. jugak!!
    .
    .
    kim salam kat mazidul ya..
    :)

    ReplyDelete
  2. termasuk i ke? hahaha... perasan kjp.

    ReplyDelete
  3. Is: hehhe... lap u always....

    DrSinga: muaaahhhh... yer nanti say bagitau di ek.. wink wink

    Oyis: yer la.. mesti la termasuk skali... :)

    ReplyDelete
  4. Salam Ayin,

    blogwalk sini, blogwalk sana. Kenal la pulak... :) penah ke rumah ayin dulu masa our hubby nak ke France dulu .. lama dah 2005. agaknya ayin pun tak ingat saya ... :)

    Anyway, tough jadi ayin ye. Good luck there. Anak-anak ayin sangat comel. :)

    ReplyDelete
  5. salam kenal....menjadi tertunggu pabila terjumpa sesuatu blog yg best....

    ReplyDelete
  6. Effa, saya ingat-ingat lupa. Sorry yer. Maybe aktu kami buat open house raya. hehehe.... tu la, tengok awek cute mana tinggal sepanggar bay ni.. heheheh

    Fadzli: thanks.. tak best mana.. citer mak-mak budak.. tak der citer pasal kerjaya...

    ReplyDelete