30.1.11

Yang mana satu?

Geram jer tengok ni semua. Tapi sebab, kat rumah ni ada 3 orang anak bujang, belum ada gegirl lagi (ehem!). Jadi macam terpendam lah sikit hasrat nak beli ni.

Barbie suka jalan2 dan shopping

barbie racing... (menang pulak tu, ada piala)

barbie doktor seluar pink

barbie pandai main gitar...

Saya tersenyum-senyum. Dah nampak yang satu tu  macam ada ciri-ciri saya waktu ketika muda  remaja dulu... hahaha... perasan! Pembaca blog ini  bagaimana? Ada yang sama?

15 comments:

  1. k.ayin yg ke2 tu ke?
    is nak ngaku yg 1st tu, gedix x? wahaha

    ReplyDelete
  2. hahahha.... akak? maluuuuu..

    Is? hhahahha.... buleh..buleh... no problem... akak tak mau cakap... sendiri dah mengaku... neghehe

    ReplyDelete
  3. kena usaha kakk, sbb usaha tangga baby girl tewww.. ehehe

    ReplyDelete
  4. hehe..rasa semua mak2 sama je sbb masa muda2 tk mampu nk beli...
    Mak Fid dulu beli jugak barbie2 nih byk je kt Fid tp bukan minat sgt pun =P. Dh ade main la tp actually mak yg seronok beli rasa yer =)

    Gudluck!!! ;) hehehe

    ReplyDelete
  5. en_me: hahahah... ya ..terima kasih in advance.... nanti saya cuba lagi.. ada petua? ehem...

    Fid: betul, jaman dulu-dulu.. yang kaya betul-betul je ada patung barbie ni.. yang kita ni, takut nak mintak kat ayah... selalu beli main patung kertas yang potong-potong, tukar-tukar baju tu... :)

    ReplyDelete
  6. dolu-dolu tak merasa patung barbie ni... bila dah tua2 ni baru kenal barbie berbagai2 ni..

    ReplyDelete
  7. Proud mama: hahha... dulu selalu tengok yg pakai baju princess jer... skrg ni dah macam-macam... :)

    ReplyDelete
  8. sy suka barbie...
    masa kecik ada.. tapi skrg xde lg la..
    mmg baju2 nye suma cantik2..
    masa dulu slalu wondering ada ke perempuan yg btul2 cantik mcm barbie hihiihi angan2 masa kecik..

    ReplyDelete
  9. Cik Fiza: heheheh untung lah awak... tak ramai zaman kecik-kecik dulu ada barbie...

    sekarang dah ada yang betul cantik macam barbie.. pelakon hindustan pun dah ada barbie klon diorg hehhehee....

    ReplyDelete
  10. barbie kaki panjang...
    kaki saya takkk........
    pastinya tak sama..

    ReplyDelete
  11. Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    ReplyDelete
  12. barbie, banyak kenangan. tapi parents saya tak suka nak belikan sebab nanti rambut kena potong laa, tangan hilang, kaki hilang, kepala pun kadang² hilang. anak² pandai alter sendiri. ;p

    ReplyDelete
  13. DrSinga.... alaaaaa... bab kaki memang lah tak same ngan sapa2 pown..Dr same ngan yg seluar pink tu....

    zubir, thank for visiting...nanti saya singgah sana

    Gurl-Friday, hhhaaaaa seram plak akak baca... teddy bears pun kena potong2 jugak ker?... ohhhh... tidakkkkkkkk

    ReplyDelete
  14. tetiba teringin lak nak gi keje pakai seluar pink camtu
    hahaha

    ReplyDelete
  15. DrH4n3, hehhee... buleh... tak kelip mata pesakit tengok dr yang sorang ni nanti... ngeheheh...ngehe...

    ReplyDelete