5.2.11

Thumbs Up!!!!


Saya baca dalam akhbar (Kosmo m/s 45) hari ini ada artikel pasal baby dalam rahim tunjuk thumbs up ketika scan..saya google jumpa artikel tersebut. Ni gambar Miss Sayer bersama gambar scan baby dia. Baca penuh artikel tersebut di sini.


Iman pun pernah buat thumbs up juga dulu masa dalam perut.... hehhhee.... aiseyyyyy..... patut saya pun buat press conference masa tuhhh! hehehehe...



Iman kata 'wokiee, thumbs up to ibu..... now, me ready to keluar!'

Nota: mesti ramai lagi ibu-ibu yang ada pengalaman yang sama macam ini. :)

4 comments:

  1. ammvoii sonoknyer nk dpt baby baru kanns.. muger2 sehat semuanyerr.. ehehe

    ReplyDelete
  2. En_me, nak kata baru tak jugak.. dah 6 bulan dah baby Iman.. thanks ;)

    ReplyDelete
  3. kecoh lah kan!!!
    saya pun selalu jumpa masa scan..
    *membayangkan muka ku masuk paper*

    ReplyDelete
  4. DrSinga.... hhaha... sebab dia bukan doktor chek perut koott.... kalau yer, dah puas dah tengok macam-macam gaya baby dalam perut

    ReplyDelete