19.3.11

2 keping biskut yang pertama

Huhuhu... Kami dalam proses try-try nak bagi Iman makan bubur. Tapi masuk mulut, keluar balik. Bila baca, williams baby memang ada yang ada masalah pemakanan,(susah nak telan) jadi kami try masukkan nestum dalam susu dia. Ok lah jugak.

Pastu ada cuba beli biskut baby, kami campur susu,try suap dia, tapi still tak buleh telan jugak.

Ni saya tukar kepada baby bites (rice rusks)..semalam Iman makan sekeping, hari ni makan 2 keping (saya beri dia air setiap 2-3 kali dia masukkan biskut dalam mulut dia)... Yeayyyy!!! Iman boleh!!! Syukur dengan perkembangan ini. Terima kasih Ya Allah.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

6 comments:

  1. yeayyy

    iman pandai!
    iman bijak!
    muaahhs iman!!! :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah iman boleh terima biskut tu kan...

    ReplyDelete
  3. amin... chaiyok Iman!! :)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. congratz sis :) usaha escalator kejayaan :))

    ReplyDelete
  5. yeye... iman pandai.. makan banyak2 bagi badan kuat nanti boleh bantu ibu... ;)

    ReplyDelete
  6. DrHanie, Lily, Effa, Fiza dan Aizamia: terima kasih x 100.. muahhh to you all :)

    ReplyDelete