21.3.11

Kreatif!!!

Hahhaha! Cuba tengok ini. Dulu-dulu tak boleh merokok. Mungkin sekarang management baru, dah boleh merokok.
Kreatif betul staf-staf kat sana!


Untuk mereka perokok-perokok tegar, ingat-ingatlah orang yang tersayang.

Kalau nak jugak penyakit, shuh-shuh gi jejauh, tolong jangan merokok di depan anak-anak dan isteri.


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

10 comments:

  1. ini kreatif tahap nak kena pelangkung sekali ni
    hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha...hampeh betul...:)
    baik tanggalkan aja notis TAK BOLEH MEROKOK tu..sanggup pulak edit...:P

    tapi mmg kreatif !

    ReplyDelete
  3. memang kreatif dorang sekarang ni, pasal merokok en. suami pun susah nak tinggalkan tabiat tu walaupun anak2 dah bising depan2 masih tak boleh, nak beli ubat macam dalam iklan tu asyik terlupa je, mana tau boleh halang dari terus buang duit ke arah rokok tu.. membazir..

    ReplyDelete
  4. DrHanie..... ahhaha... nasib baik nurse kat tempat DrHanie tak kreatif camtu....

    ReplyDelete
  5. DaddyZiyyad: tu la... kalau tak buleh tanggal, tampal jer ngan kertas lain... banyak masa kot staf kat situ... heheheh

    ReplyDelete
  6. Aizamia: heheheh... sabar jer... nasihat cara baik, InsyaAllah nanti dia berubah...

    ReplyDelete
  7. sibb tak
    'sila merokok ! '

    ReplyDelete
  8. betul2.. sekarang anak pulak mendesak.. nak pujuk kena slow2.. kang kecik ati lak... ;)

    ReplyDelete
  9. DrSinga: heheheh.... yer nasib baikkkk


    Aizamia: setuju!!! :)

    ReplyDelete
  10. huhuhu...merokok nie 1 fenomena. now saya salah sorang yang terkena effect asap rokok. orang yang hisap rokok ok je, yang tak hisap nie jadi mangsa..huhuhu..

    ReplyDelete