22.3.11

Program cuti sekolah kami

Last week cuti sekolah, kami tak bercuti ke mana-mana pun sebab En Kaki Pancing outstation.

Kebetulan, ada satu malam saya bawa Amirul n Arman pergi Jusco. Ada air pancut ikut tempo yang keluar dari lantai ditengah-tengah taman.

Saya biarkan mereka main sampai basah lencun. Hahah.. Saya bersama parents yang benarkan anak basah lencun dok tersengeh- sengeh tengoh gelagat anak-anak kami.

Ada parents yang macam tak puas hati pada kami (dari riak muka) sebab anak-anak mereka pun nak join jugak.

Budak-budak biaser la.. Suka main air. Saya tak kisah kereta saya basah sebab apa lah sangat nak banding kereta basah dengan gelak tawa mereka. Kegembiraan mereka membuatkan hati saya berbunga dan ceria.

Saya pun tak kisah kalau ada kata kami ni 'kampung'. :)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

9 comments:

  1. uih best la dapat g jenjalan time cecuti nih.. kita kat umah jer... waaaaaaa

    ReplyDelete
  2. biarlah org kata kita kampung ke ape ke..
    sbb sy pasti seorg ibu nk yg tbaik utk naak2 nye dan nk anak2 nye happy.. btul x? :P

    ReplyDelete
  3. jusco mana tu kak, wah... macam best.. ni yang macam nak bawak anak2 main air macam tu (kalau tempat tu dekatler)

    ReplyDelete
  4. nadja... sebenarnyer perg beli barang... pastu terus pergi mandi air pancut tuu... :) tak dikira berjalan tu.... :)

    ReplyDelete
  5. Fiza: thanks.... best tau ada anak nii... ehem.. fiza bila lagi? heheheheh

    ReplyDelete
  6. Drhanie & Aizamia: Jusco AU3 kat safari park dia... kalau nak pergi, jangan lupa bawa towel ek... :)

    ReplyDelete
  7. hehe. sy pun tak kisah, yg kisah papanya. huhu. time dia pening la kan. time dia ok, redah jee...

    ReplyDelete
  8. ok cun kak.. nanti boleh pujuk+rayu en. suami... kihkihkih..

    ReplyDelete