6.3.11

Test Power Di Malam Hari

Haha!!!!! Cik Puan Izazi, ajar saya cara-cara upload gambar guna BB. Hehhhe..Ni, saya nak test ilmu yg baru sat seminit diturunkan kepada saya.Hopefully berjaya. Yeeeeahhhhhhaaaaa!!!!

Gambar atas: murtabak singapore... Nyum..nyum...

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

11 comments:

  1. wahhh..sudah ber-mobile blogging..

    saya entah bila~huhu

    ReplyDelete
  2. sib baik kat dashboard dah appear gmbr ni. kalo x, mesti menyimpang kepala baca title tu.hihihih

    ReplyDelete
  3. wah.. dh terer ek sis.. cm sedap jek murtabak tu.. nk sikit :P

    ReplyDelete
  4. beli kat mana!!!??
    (murtabak.. bukan BB !!)

    ReplyDelete
  5. betul2... nasib baik isi tajuk tak selari, tp tetap mengundang keterujaan tekak ni...

    ReplyDelete
  6. DaddyZiyyad; seronok tau.... cepat je buat entry.. tapi time nak balas komen still kena guna cara biaser.. :)

    ReplyDelete
  7. Is: hehehhe....power la tu... dah lama guna BB, tapi baru tau camner nak upload pic....

    ReplyDelete
  8. Cik Fiza... boleh jer.. kalau datang area sini, bagitau awal2, nanti akak belanja :)

    ReplyDelete
  9. DrSinga: hehhe.. kat restoran Mak Tim, Selera JOhor .. kat roundabot AU3... best.... mee rebus dia pun best :)

    ReplyDelete
  10. Aizamia3: heheh... mmeg best giller... nak-nak panas... tp kuah dia sos cili... tu yg tak beapa kena.. kalau ada kari ikan... wow! lagi giller...

    ReplyDelete