29.3.11

Tiru macam saya

Ini budak buat saya geram, sampai darah saya mendidih-didihhhhhh kadang-kadang

Armannnnnnnnnnnnnnnn!!!!

Tapi bila time dia jadi good boy, dan buat macam dalam gambar ni, membuatkan saya nak cium-cium dan nak gigit-gigit dia...

Hahhaha budak2 kan suka tiru gaya orang besar..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

5 comments:

  1. amboi...bapak mithali sungguh si arman

    ReplyDelete
  2. yang conteng dinding dulu tu arman jugak kan!!??

    ReplyDelete
  3. alolorrr.. baby sape pulak la yg dia susukan tu ;)

    ReplyDelete
  4. alah comeinye.. ni kalau si adik a.k.a ammar tengok ni mesti dia pun nak... adik tak bolehlah.. itu utk girl bukan boy.. huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Is: InyaAllah... :)

    DrSinga: Iyer... itulah budaknya...

    DrHanie: Anak patung dia..

    Aizamia: saya bagi jer.. tapi kena kontrol juga... hheheheh...

    ReplyDelete