18.5.11

Happy Teacher's Day

Entry terlewat. Harap maap. Almaklum, bibik dah hantar balik. Semua kirja kena bikin sendiri.

~~~~~~~~~~~~~

Happy Teacher's Day to ayah.

Happy Teacher's Day to Busu.

Happy Teacher's Day to Acet.

Happy Teacher's Day to my cousin, Dik Nor.

Happy Teacher's Day to Pak Mail.

Happy Teacher's Day to my friend, Miz Nonie.

Happy Teacher's Day to blogger, Isabelle.

Happy Teacher's Day to crafter/blogger, Miyyah.

Happy Teacher's Day to all teachers around the world.

We love you. Thank you.


My handmade cards for Amirul's teachers. Amirul minta saya buat 5 keping. Huhuuuu... Tak sempat siap.  huhuuuu... jadilah! 6 ekor itik kertas....



Bila dah siap, macam kesian tengok anak itik kat belakang... sampai terangkat2 kepak dan  menjulur kedepan kepala dia nak belajar berenang.

Nota: Teringat masa darjah 3 ker 2, saya belikan sekotak tisu untuk cikgu kelas. Dia happy jer. Dah tak ingat nama dia lagi. Entah di mana sekarang.

11 comments:

  1. ya Allah COMEYNYEEEEEEE!!!!!!!!!!! suka sangat. rasa mcm dlm kolam yang ad menan itik². gerammmm tengok!

    ReplyDelete
  2. so cute la kak ur handmade card.. suka tgk iteq2 cute tu.. teringat adik lelaki sy yg kecik skali, siap bungkus pensel kaler yg dpt free kalo beli vitamin (ala tak igt nama vitamin kanan2 tu) sampai skrg kitorg gelakkan dia.. tapi niat tu yg murni nk bg penghargaan kt cikgu kn :)

    ReplyDelete
  3. awat cek x dpt kad comel tu?????
    x aciiii...

    :P

    ReplyDelete
  4. lawa.. comei.. saya tak kreatif macam tu tapi nak cuba untuk tahun depan.. ;)

    ReplyDelete
  5. As: thanks dikkk.....

    Cik Fiza: heheh thanks... selalunya cikgu2 tak kisah anak murid dia beli apa2... asal dapat dia gembira..

    Is: hehehe akak wish jer... nanti bila rajin, akak buat ek

    Aizamia: buat sikit2 utk family dan kengkawan punya besday... thanks

    ReplyDelete
  6. lawanya kad!
    u patut jual kad online..heheh..

    biasalah tu, takde bibik..kena jadi supermom!

    ReplyDelete
  7. Yelah comel nya card tu. Itik tu tak yah citerlah, memang super comel.
    Ada bakat terpendam ni. Heheee..

    ReplyDelete
  8. cantiknya kad.. nak satu! :D

    ReplyDelete
  9. DaddyZiyad: heheheh nanti lah next year bikin projek.. nanti order kad kat saya yer... heheheheh

    Lyn, heheh ada yg lebih kreatif lagi...

    Womanish: baru nak belajar heheh

    DrHanie: bila Hari Doktor???? nanti saya buatkan satu...

    ReplyDelete
  10. hari tokwan n tok ada tak?
    huhu~~

    ReplyDelete