26.5.11

Semoga Berbahagia

Selamat Pengantin Baru (tak jugak lah barunya, dalam 3 minggu lepas)... kepada Nan dan Ermy...huhhuuuu......sedih gak tu, sempat gugaklah lah menitis air mata ni dalam setitik dua... sambil dalam hati ni kata..... awatnyerrrr.. tukang nikah ni tanya soklan macam2.... lama lak tuu..... kesian Nan kena guna talian hayat... yang menjadi talian hayat pulak bersungguh-sungguh beri jawapan sampai guna bahasa insyarat...

Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar di pihak kami dan juga pihak mereka. Disebabkan saya bertugas sebagai juruvideo maka gambar saya pun idak lah banyak, macam kak long yang enterframe sesaja... tak perlah kak long yer, buat upah penat kak long yang bertungks lumus berbulan-bulan lamanya.... (jangan lupa tu Nan)

Nan, baby brother kami... bongsu.. manja-manja gitu lah dia ngan kami.... kalau borak tepon, masa study dulu... hujungnye akan kata 'i love u ngah'.. heheheheh tu kalau lulus fulus masuk dalam acc. heheheheheh...

Kami mmg suka arah-arah dia buat kerja.. Nan, tolong itu... Nan, tolong itu... Sehinggakan waktu dia nak bernikah pun, saya TERsuruh dia kejar Arman jangan keluar dari rumah... Kak Long kata, "ishhhh... apa lah kamu ngah, dia dah nak bernikah tuuuu'.... Baru saya perasan baby brother kami pakai baju melayu putih lengkap bersampin dan bersongkok.... yang Nan pulak masa tu macam 'aikkkk mana satu nak buat ni?? Nak kejar arman ker, nak bernikah niiiiiii"... hahahaha

Kepada Ermy, selamat datang ke keluarga kami. InsyaAllah, kami akan jaga Ermy sebaiknya. Kami doakan supaya Nan dan Ermy dikurnia kebahagiaan, kemudahan, rezeki yang murah, kesefahaman, kesihatan dan kasih sayang yang berpanjangan di dunia dan akhirat. Amin.


Dan tahan sikitlah telinga dengan angah dan along yang super kepoh ni.... :)


tidak....tidakkkkk... jangan tanya banyak banyakkkkk...
syukur, maka kecewa lah ramai aweks dan jejaka di luar sana apabila mereka disatukan.. heheh

Iman, Arman dan Pok Chu


Saya dan Nan


Ni angle terbaek lah, tidaklah nampak gelap berbanding dengan kak long dan nurul yg putih melepak tu hehehhehe

amirul dan saya posing di pelamin

suke..suke... sangat sweet couple....


tapi couple ini, lagi sanggat suweeettttttttt....
Arman dan Fatin


nota: mananyer gambar2 lain tu, bila nak terima, bila nak upload dalam FB?? ngehehe..negheh...... tu pasal entry ni penuh dengan gambar2 amek dari henset sahaja...







8 comments:

  1. selamat pengantin baru... maaf xdpt dtg sebab xsehat...

    ReplyDelete
  2. selamat pengantin baru to your younger bro..

    kena temuduga teruk yer oleh jurunikah? hehehe

    ReplyDelete
  3. angah..terima kasih utk entry ni..terima kasih utk semua doa2 angah utk kami :) <3

    ReplyDelete
  4. En Dodet: hehehe... tak per, terima kasih...

    DaddyZiyyad: iyer... macam2 dia tanya, lama plak tu... kesian adik saya tau... pengantin pompuan dia dia tanya... heheheh

    Ermy: dikkk... naper nama jadi anon tu.. hehehhe welcome..welcome...

    ReplyDelete
  5. selamat dah sepasang! haha!

    ReplyDelete
  6. tukang nikah ni pun satu. tanya mcm2 mst pengantin jd gugup. kesian betul. kdg2 boleh menjatuhkan air muka org kan?.. hurmm..nasib baik tok imam ms sy kawen takde tanya mcm2. just tanya nama and minta ic.

    ReplyDelete
  7. nini: thanks datang sini....hehehe betul kan?? geram dengan tukang nikah walaupun bukan diri sendiri yang kena heheheh

    ReplyDelete
  8. itulah pengalaman yang orang lain tak rasa.. ada yang kena soal bagai, ada yang tak.. tanggungjawab yang berat menanti dihadapan sesuailah dengan soalan2 yang diberikan tapi mungkin tok imam tu tak bermaksud nak menjatuhkan airmuka pengantin..

    anyway.. tahniah buat pengantin.. tiba-tiba rasa macam nak lalui balik masa itu.. hikhikhik..

    ReplyDelete