27.6.11

Seorang lagi...

Syukur, tersenyum saya membaca artikel ini yang disiarkan di Harian Metro hari ini (27 Jul 11-Isnin). Saya tidak sabar-sabar untuk menghubungi wartawan yang menulis artikel tersebut; Cik Rosmaliana Aida. Dari situ, mungkin saya dapat terus menghubungi Puan Rohimah yang mempunyai seorang anak William Syndrome, Syafikah. Ini adalah pengidap WS yang kedua, dalam usaha saya mencari mereka sejak Iman disahkan mengidap WS.

InsyaAllah, semoga dipermudahkan segalanya. Amin.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

7 comments:

  1. semoga dipermudahkan..

    Ada kan Persatuan utk WS?

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. moga dipermudahkan Allah. amin amin ya rabb. ;)

    ReplyDelete
  3. Salam Puan..I came across your blog last few weeks...dan masih lagi terus membaca...honestly, saya pertama kali dengar pasal WS kat sini...Insya Allah, moga dipermudahkan urusan puan dan keluarga...Iman akan terus membesar dengan sihat...Kosmo hari ni juga ada artikel on WS...just sharing....http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2011&dt=0626&pub=Kosmo&sec=Kesihatan&pg=ke_01.htm...Salam kenal...:)

    ReplyDelete
  4. insyaAllah..
    nanti selitkan sikit kat dalam ni ye.. ;)

    ReplyDelete
  5. wahh .. insyaAllah dipermudahkan mas ..
    jgn lupa blogkan ya :)

    ReplyDelete
  6. smg Allah mempermudahkan segalanya
    niat yg baik selalunya jalannya mudah..

    amin...

    ReplyDelete
  7. DaddyZiyyad: belum ada lagi macam down sindrome dan autism. Kami baru nak wujudkan support group thanks...

    Cekkeya: thanks dik

    KL Mari: thanksss... muahhh!! FYI, wartawan tu ada interview kami haitu, to part kam tak masuk. but it's ok. yg penting pasal WS dah kua...

    izazi: heheheh.. insyaAllah....

    Lynn: thanks.. nanti kita letak, kalau dibenarkan.

    ReplyDelete