29.7.11

Bila isteri tido di luar...

Pandai jer korang... Cer tengok balik entry sebelum ni... Sengeh2 la akak sengsorang baca komen korang tau...

Yer, tido di luar semalam ngan anak sebab bebudak ni cirit birit n muntah2.

Mula2 Iman, malam rabu, pastu jangkit ngan Arman...

Ni baru tadi, sekolah dah call. Minta ambil mirul pulak. Dia muntah2 kat sekolah...

Umah ni dah jadi 'sick bay'.

Nasib saya cuti hari ni. (Tolong bos, cer kurang2 kan contact saya di rumah sebab saya sibuk ulang alik ke tandas ni)

Alaa.. Esok plan nak buat birthday party Iman.. Kengkawan dah jemput. Tempat dah booking.

Camner niiii... Nak cancel ker?? Huwaaaaa...
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

3 comments:

  1. oh.. termalu sekejap tak tengok proper entry terdahulu..

    Moga anak2 akak cepat sembuh..
    teruskan jelah hajat tu.. takkan nak cancel.. cuma meriahnya kurangler..

    ReplyDelete
  2. jangan lupa bagi minum ORS setiap 3-4 jam..

    ReplyDelete
  3. Aizamia: hehehe tak per, Ok jer... Thanks.

    DaddyZ: tu lah! nak soh bebudak ni telan air garam tu susah betul. Thanks doc

    ReplyDelete