28.7.11

Fuyoooo ramainyer yg nak tengok bola

Gambar kat stesen LRT Masjid Jemek.

Yang ramai2 tu pergi ada tiket ker? Saya dan anak2 hanya sokong n terjerit di depan TV. En Kaki Pancing dah pergi dengan abg dia.
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

  1. hehe.. yg kt rumah ni pun gatal hati nak ke stadium. apa boleh buat kat sabah.

    ReplyDelete
  2. ramainya. semoga slmt sampai ke rumah semua

    ReplyDelete
  3. Effa: dulu zaman bujang2, ayin galak gak tengok games yg best2 kat bukit jalil, sampai jadi volunteer masa SUKOM. heheh now da jadi mak ni dok umah jer la ....

    Oyis: heheh siap pesan ngan dia, jaga wallet n tiket, takut ramai penyeluk saku heheheh

    ReplyDelete
  4. ai tengok kat umah je kak.. tapi akhirnya tv yang tengok saya balik.. penyudahnya en. suami kejutkan sebab dia nak outstation ke Butterworth.. hikhikhik..

    ReplyDelete