17.8.11

Khas buat encik abang

Dah jarang-jarang nak update blog sekarang ni. Almaklum puasa. Nak tekan gerak2kan tetikus pun tak larat. Hehheeh.. Ok untuk cik abang-cik abang di luar sana. Saya nak berkongsi sikit tips hari ini.

Nak pandai- cari isteri guru
Nak sihat - cari isteri doktor
Nak kaya -cari isteri kaya
Nak glamour- cari isteri artis
Nak gaduh- cari isteri samseng
Nak stamina- cari isteri atlet
Nak sembang-cari isteri penceramah
Nak alim - cari isteri ustazah
Nak gemok-cari isteri chef
Nak selamat- cari isteri polis
Nak stim - cari isteri seksi
Nak stylo - cari kaki shopping
Nak puas - cari 2,3 orang isteri
Nak mampus -cari isteri isteri muda satu opis ngan isteri tua :):)


So, u nak yang mana??

10 comments:

  1. suma pn xnak hahahaha... kak, sy tak masuk dlm golongan ni laaa huhuhu.. satu pun sy xde.. cmne ni kak...

    ReplyDelete
  2. hahahahaaaaaaaa....
    takde butang <> nak di tekan!!

    ReplyDelete
  3. haahahha..
    ada terbaca dlm FB org tagged

    ReplyDelete
  4. ekekeke...bg diorang pilih yg mana suka..

    ReplyDelete
  5. ni kena lelaki yang pilih kak

    ReplyDelete
  6. alaaa.. takde kategori seswai utk saya! :P

    ReplyDelete
  7. kihkihkih..
    cer bayangkan yang last sekali tu..

    ReplyDelete
  8. Fiza sayangggg... akak pun tak der dalam list tuuu... ehhehehe tak per dik, kita doa tak amsuk dalam senarai akhir tu yer.. heheheh

    DrSinga, eh e lehhh... ade ler... butang kanan dan kiri. mungkin tetikus saya yg old fashion.. heeheh

    Lynn: ieyer... saya copy n paste :)

    lily: heheheh... biar yg bujang pilih.. tapi yg dah ada jangan gatai2 nak pilih pulak

    Is: heheheheh... Is dalam senarai no 1

    Gula kapas: kalau kita pompuan yg pilih ok jugak heheheh

    DrHani: ada dalam senarai tu...

    Effa: heheh tak per yg penting abang sayang...

    Aizamia: heppp.... harap2 dijauhkan lah.... :)

    ReplyDelete